Persondatapolitik

Persondatapolitik

Her kan du finde hjælp til hvilken data vi indsamler, hvorfor vi indsamler den og hvor længe vi opbevar den.

 

Cookies:

Når du besøger vores hjemmeside justmyshop.dk indsamler vi cookies.

Hvad er cookies? Cookies er små stykker data, som lagres på din computer, når du surfer rundt på nettet. Cookies bruges f.eks. til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden.En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer. Læs mere om vores cookiebetingelser her https://justmyshop.dk/cookiebetingelser/

 

Nyhedsbrev:

Just My Shop kræver, at abonnenter af nyhedsbrevet afgiver deres personlige oplysninger, i form af email og navn, som er nødvendige for at vi kan sende ønskede e-mails til disse abonnenter. Just My Shop indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål. Du kan til hver en tid afmelde dit nyhedsbrev abonnent her https://justmyshop.dk/tilmeld-nyhedsbrev/?unsubscribe

 

Webshop:

Just My Shop kræver, at ved køb på webshoppen afgiver kunden deres personlige oplysninger, i form af navn, adresse, email, tlf nr  og betalingsoplysninger som er nødvendige for at vi kan sende den ønsket vare. Just My Shop indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, som du efterspørger. 

Ordrer oplysninger bliver slettet efter 2 år.

Faktura oplysninger bliver slettet efter 5 år.

 

Samtykke:

Ved køb at et produkt på vores hjemmeside, giver du samtykke på at vi må bruge dine persondata.

Ønsker du ikke at give dit samtykke, er det desværre ikke muligt at købe et produkt på vores hjemmeside. 

 

Hvem vi deler oplysninger med:

Personoplysninger afgivet på justmyshop.dk videregives kun til:

- internt brug

- udvalgte og betroede tredjemænd, som kan benytte dine personoplysninger til at levere den ønsket vare (eks. fragtfirmaet)

Just My Shop videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende bruger udøver misbrug eller svindel. Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart ud medmindre vi har din tilladelse hertil, eller med mindre loven kræver det.

 

Betroede tredjemand:

Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Just My Shops vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

- Paypal

- Epay

- Smartweb

- E-conomic

- Coolrunner

Vi har lavet databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Retten til at blive glemt:

Du har til hver en tid ret til at få udleveret dine personoplysninger eller få dem slettet. Kontakt os venligst på info@justmyshop.dk hvis detter er ønsket.

Du har ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en datatilsynet. https://www.datatilsynet.dk/ 

 

Dataansvarlig:

Just My Shop

Hovedvejen 23

4000 Roskilde

CVR. 34419566

info@justmyshop.dk