Handelsbetingelser


Handelsbetingelser og persondatapolitik

 

Vigtig

Husk at skriv dit mobil nr. og mail adresse ved bestilling. Dette bruges til track and trace af din pakke.

Vi har desværre oplevet at få pakker retur, hvor vi ikke har kunne få fat i kunden, pga. forkert mail adresse eller manglende mobil nr.

 

Betaling
Ved betaling modtager Just My Shop betalingskort, Paypal, mobilpay og bankoverførelse. Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering
 
Leverings tid 1-4 hverdage.

Alle pakker sendes med track and trace, og uden omdeling.

Ved levering til Danmark med DAO, koster fragten 35,- (gratis fragt ved køb over 100,-)

Ved levering til Danmark med Bring, koster fragten 35,- (gratis fragt ved køb over 100,-)  

Ved levering til Sverige koster fragten 59,- (CoolEurope, DHL pakkeshop)

Ved levering til Tyskland koster fragten 59,- (CoolEurope, DAO)

Ved levering til England koster fragten 69,- (CoolEurope, DAO)

Bemærk: Er pakken er for stor til at blive sendt med DAO, bliver pakken sendt med Bring i stedet for. Hvis dette er tilfældet vælger vi den pakkeshop som er tætteste på din adresse. 

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@justmyshop.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                                 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.



Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Hvis du fortryder købet, skal du sende os en mail på info@justmyshop.dk og vi vil sende dig en returlabel.

Returpakker sendes retur med DAO.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi købsbeløbet til dig. Pakken skal sendes uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, og har gennemgået den.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, sender vi dig en returlabel.

Returpakker sendes retur med DAO.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Varen sendes til:
Just My Shop

Hovedvejen 23

4000 Roskilde.

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@justmyshop.dk

 

 

Persondatapolitik

Her kan du finde hjælp til hvilken data vi indsamler, hvorfor vi indsamler den og hvor længe vi opbevar den.

 

Cookies:

Når du besøger vores hjemmeside justmyshop.dk indsamler vi cookies.

Hvad er cookies? Cookies er små stykker data, som lagres på din computer, når du surfer rundt på nettet. Cookies bruges f.eks. til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden.En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer. Læs mere om vores cookiebetingelser her https://justmyshop.dk/cookiebetingelser/

 

Webshop:

Just My Shop kræver, at ved køb på webshoppen afgiver kunden deres personlige oplysninger, i form af navn, adresse, email, tlf nr  og betalingsoplysninger som er nødvendige for at vi kan sende den ønsket vare. Just My Shop indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, som du efterspørger. 

Ordrer oplysninger bliver slettet efter 2 år.

Faktura oplysninger bliver slettet efter 5 år.

 

Samtykke:

Ved køb at et produkt på vores hjemmeside, giver du samtykke på at vi må bruge dine persondata.

Ønsker du ikke at give dit samtykke, er det desværre ikke muligt at købe et produkt på vores hjemmeside. 

 

Hvem vi deler oplysninger med:

Personoplysninger afgivet på justmyshop.dk videregives kun til:

- internt brug

- udvalgte og betroede tredjemænd, som kan benytte dine personoplysninger til at levere den ønsket vare (eks. fragtfirmaet)

Just My Shop videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende bruger udøver misbrug eller svindel. Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart ud medmindre vi har din tilladelse hertil, eller med mindre loven kræver det.

 

Betroede tredjemand:

Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Just My Shops vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

- Paypal

- Epay

- Smartweb

- E-conomic

- Coolrunner

Vi har lavet databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Retten til at blive glemt:

Du har til hver en tid ret til at få udleveret dine personoplysninger eller få dem slettet. Kontakt os venligst på info@justmyshop.dk hvis detter er ønsket.

Du har ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en datatilsynet. https://www.datatilsynet.dk/ 

 

Dataansvarlig:

Just My Shop

Hovedvejen 23

4000 Roskilde

CVR. 34419566

info@justmyshop.dk


 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 03.07.2017